Foarte Răspândit De Fructe De Pădure

Răspândirea Foarte Berry este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 64 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pectină de fructe pudră, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Răspândirea Cu Patru Fructe De Pădure, Pâine cu fructe de pădure cu răspândire, și Cremă De Brânză Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați fructele de pădure, sucul de lămâie, coaja și pectina. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând continuu. Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Scoateți de pe foc; îndepărtați orice spumă. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!