Foarte Lactate Căpșuni Shortcake Dip
Foarte lactate căpșuni Dip Shortcake ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zară, gem de căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna grea într-un castron mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Cremă împreună cremă de brânză, zahăr de cofetari, lapte și 1 1/2 linguriță gem de căpșuni într-un castron mare separat.
Îndoiți frisca în amestecul de brânză cremă.
Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună făina, praful de copt, zahărul alb și sarea într-un castron mare.
Tăiați scurtarea cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateți împreună gălbenușul de ou și Zara într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de făină până se umezesc.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de cinci sau șase rotații. Bateți sau Rulați aluatul într-o rundă groasă de 1/2 inch.
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 inch și așezați-l pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Se răcește pe foaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Tăiați biscuiții răciți în jumătate .
Frigărui o jumătate de biscuit pe o scobitoare, urmată de o felie de căpșuni și o altă jumătate de biscuit.
Rotiți 1 lingură de gem de căpșuni decorativ în scufundarea răcită și serviți cu frigarui de căpșuni.