Foarte Lactate Căpșuni Shortcake Dip

Foarte Lactate Căpșuni Shortcake Dip
Foarte lactate căpșuni Dip Shortcake ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zară, gem de căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 36%. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini Poptarts de căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți smântâna grea într-un castron mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Cremă împreună cremă de brânză, zahăr de cofetari, lapte și 1 1/2 linguriță gem de căpșuni într-un castron mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndoiți frisca în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4
Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateți împreună făina, praful de copt, zahărul alb și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Tăiați scurtarea cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
8
Bateți împreună gălbenușul de ou și Zara într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de făină până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de cinci sau șase rotații. Bateți sau Rulați aluatul într-o rundă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați aluatul cu un tăietor de biscuiți de 1 inch și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se răcește pe foaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Tăiați biscuiții răciți în jumătate .
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
14
Frigărui o jumătate de biscuit pe o scobitoare, urmată de o felie de căpșuni și o altă jumătate de biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
15
Rotiți 1 lingură de gem de căpșuni decorativ în scufundarea răcită și serviți cu frigarui de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
CăpșuniCăpșuni
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista