Foarte, foarte, foarte bun Cheesecake necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 988 calorii, 12g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Sângeros Bun, Friptura de porc și provocarea bună și bună pentru tine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu arc de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Folosind un mixer electric, bateți untul, crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se amestecă smântâna grea, amidonul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cremă Grea
Amidon De Porumb
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Înfășurați fundul tăvii cu formă de arc cu folie de aluminiu. Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Prosoape De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
4
Așezați tigaia cu cheesecake pe prosop, în interiorul tigaiei de prăjire și puneți tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
5
Coaceți timp de 60 de minute sau până când centrul cheesecake-ului este doar ferm. Se răcește la temperatura camerei timp de 1 oră. Dați-l la frigider până când este setat înainte de a-l scoate din tigaie.