Fly Burgers

Reteta Fly Burgers este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 86 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 582 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină cu aluat de pâine, ou, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bacon și brânză burgeri umplute (Jucy Lucy Burgers), Tartar Burgers – acestea sunt burgeri gustoase mici pe care toată lumea le va iubi, și Tex-Mex Burgers Texotic-Mexotic Burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare rolă în jumătate; formați fiecare într-o bilă.
Așezați pe o foaie de copt ungere; aplatizați ușor. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, combinați carnea de vită și oul. Forma în 16 chiftele, 2 în. fiecare. Într-o tigaie mare, gătiți chiftele pe ambele părți la foc mediu până nu mai sunt roz.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Rulouri despicate; așezați un patty de vită pe fiecare jumătate de jos. Pentru aripi, tăiați o formă îngustă în V din fiecare rolă; poziționați pe fiecare pat (aruncați secțiunile îndepărtate). Asigurați-vă cu scobitori. Pentru ochi, țeava două puncte de ketchup lângă marginea fiecărui patty opus V; sus cu felii de ceapă.