Flutură-Ți Tortul Cu Steag
Val tort dvs. de pavilion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 165 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână afine, gelatină marca jell-O, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Flutură Tortul Steagului Tău, Flutură-Ți Cheesecake-Ul Cu Steag, și Tort De Pavilion.
Instrucțiuni
Feliați 1 cană de căpșuni; pune deoparte. Înjumătățiți căpșunile rămase; pus deoparte.
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată într-un castron mare 2 minute până se dizolvă complet.
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a măsura 2 căni.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se topește gheața. Dați la frigider 5 minute sau până se îngroașă ușor (consistența albușurilor neînvinse). Între timp, linia de jos a vasului 13x9-inch cu felii de tort.
Adăugați căpșuni feliate și 1 cană de afine la gelatina îngroșată; se amestecă ușor. Lingura peste felii de tort.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Întindeți toppingul biciuit peste gelatină. Aranjați jumătățile de căpșuni pe topping biciuit pentru' dungi 'de' steag.'Aranjați restul de 1/3 cană de afine pe topping biciuit pentru' Stele.'Păstrați tortul rămas la frigider.