Flounder umplute cu carne de crab (lite-bleu)

Flounder umplute cu carne de crab (lite-bleu)
Flounder umplute cu carne de crab (lite-bleu) este un fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 703 calorii, 65g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $7.95 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de părți laterale, suc de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Flounder Umplute Cu Carne De Crab (Lite-Bleu), Cojile umplute preferate ale lui Anthony (Lite-Bleu), și Deli Salată Verde Wrap (Lite-Bleu).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° într-o tigaie saut, pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina și ardeii. Saut timp de 2 minute, sau până când legumele sunt ofilite.Condimentează cu Old Bay. Saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scoateți din căldură și puneți amestecul într-un castron. Amestecați ușor carnea de crab, apoi firimiturile de pâine puțin câte puțin, adăugând mai multe după cum este necesar pentru a lega ușor. Se lasă deoparte să se răcească.Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CrabmeatCrabmeat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați cantități egale de umplutură pe fiecare File și înfășurați. (alternativ, puteți așeza un file pe foaia de copt, așezați umplutura deasupra fileului, apoi așezați altul deasupra, în lateral, pentru a semăna cu un buzunar de umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați peștele pe un vas de copt cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Stropiți deasupra uleiului de măsline de pește, apoi presărați cu boia de ardei și un strop de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți peștele din cuptor și serviți cu pene de lămâie și broccoli stropite cu câteva spray-uri de spray de unt fără grăsimi. Ia fructele la desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Cu RachiuSos Cu Rachiu
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista