Flounder umplut cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare

Flounder umplut cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare
Flounder umplute cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 2198 calorii, 207g de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $27.67 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Sandviș Halloumi cu roșii uscate la soare și rachetă, și Creveți la grătar (creveți) cu rachetă (rucola) și roșii Campari sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.In cratiță mică, aduceți 2 căni de apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați cartoful, usturoiul și sarea și gătiți până când cartoful este fraged, aproximativ 10 minute. Cu lingura cu fante, transferați cartoful și usturoiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați 2 linguri de lichid de gătit și amestecați cu o furculiță sau o mașină de tocat cartofi. Se amestecă parmezanul, piperul, nucșoara și un vârf de sare. Se amestecă rucola (lichid stors)și roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Așezați fileuri de cambulă pe o suprafață de lucru cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
5
Presărați 2 lingurițe de suc de lămâie uniform peste pește. Puneți amestecul de rucola sau spanac pe fileuri și înfășurați.Ungeți o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Așezați rulourile de cambulă în tigaia cu unt cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați cambulă cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie, ulei de măsline, boia și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CambulăCambulă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8
Coaceți 20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Ingrediente

283ardei habenerorucola, gătită și tocată (sau spanac)rucola, gătită și tocată (sau spanac)283ardei habenerorucola, gătită și tocată (sau spanac)rucola, gătită și tocată (sau spanac)227ardei habenerocartof mare de copt, decojit și feliat subțirecartof mare de copt, decojit și feliat subțire227ardei habenerocartof mare de copt, decojit și feliat subțirecartof mare de copt, decojit și feliat subțire1parmezan ras3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch1parmezan ras3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch4fileurifileuri de cambulă, condimentate cufileuri de cambulă, condimentate cu4fileurifileuri de cambulă, condimentate cufileuri de cambulă, condimentate cu2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite2căței de usturoi, decojițicăței de usturoi, decojiți1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1parmezan rassuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie0cp. legume (de exemplu, spanac)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)0cp. legume (de exemplu, spanac)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2Crustă: firimituri de biscuiți grahamparmezan rasparmezan ras2Crustă: firimituri de biscuiți grahamparmezan rasparmezan ras0cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch0cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch1parmezan ras1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121parmezan ras1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121pentru fiecare.plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1pentru fiecare.Fripturi de vită New York, cu os, dacă dorițiFripturi de vită New York, cu os, dacă doriți4roșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețeroșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețe4roșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețeroșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista