Flounder umplut cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare

Flounder umplut cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare
Flounder umplute cu rucola (rachetă) și roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 2198 calorii, 207g de proteine, și 101G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $27.67 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Sandviș Halloumi cu roșii uscate la soare și rachetă, și Creveți la grătar (creveți) cu rachetă (rucola) și roșii Campari sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.In cratiță mică, aduceți 2 căni de apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cartoful, usturoiul și sarea și gătiți până când cartoful este fraged, aproximativ 10 minute. Cu lingura cu fante, transferați cartoful și usturoiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 2 linguri de lichid de gătit și amestecați cu o furculiță sau o mașină de tocat cartofi. Se amestecă parmezanul, piperul, nucșoara și un vârf de sare. Se amestecă rucola (lichid stors)și roșiile uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Așezați fileuri de cambulă pe o suprafață de lucru cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
5
Presărați 2 lingurițe de suc de lămâie uniform peste pește. Puneți amestecul de rucola sau spanac pe fileuri și înfășurați.Ungeți o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Așezați rulourile de cambulă în tigaia cu unt cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Presărați cambulă cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie, ulei de măsline, boia și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CambulăCambulă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8
Coaceți 20 de minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrucola, gătită și tocată (sau spanac)rucola, gătită și tocată (sau spanac)283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrucola, gătită și tocată (sau spanac)rucola, gătită și tocată (sau spanac)227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartof mare de copt, decojit și feliat subțirecartof mare de copt, decojit și feliat subțire227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartof mare de copt, decojit și feliat subțirecartof mare de copt, decojit și feliat subțire11 lingură de oregano uscat1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie11 lingură de oregano uscat1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie4fileurifileuri de cambulă, condimentate cufileuri de cambulă, condimentate cu4fileurifileuri de cambulă, condimentate cufileuri de cambulă, condimentate cu2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite2căței de usturoi, decojițicăței de usturoi, decojiți11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie11 lingură de oregano uscatsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie0Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)0Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyparmezan rasparmezan ras22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyparmezan rasparmezan ras0Bucăți de caramele Heath Bar1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin0Bucăți de caramele Heath Bar1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin11 lingură de oregano uscat1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-1211 lingură de oregano uscat1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-121pentru fiecare.5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1pentru fiecare.1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă4roșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețeroșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețe4roșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețeroșii uscate la soare ambalate în ulei, tăiate cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista