Flounder fript cu lămâie-usturoi cu spanac

Flounder fript cu lămâie-usturoi cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Flounder Fript (Atât De Ușor!), Cambulă Friptă Franceză, și Cambulă friptă cu glazură de parmezan "caesar" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime, tapetați o tigaie cu folie și setați raftul la 2 inci de căldură. Într-un castron mic, combinați 3 linguri. ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi; se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie la foc mediu-mare. Saut ceapa pana se inmoaie, 3 minute.
Adăugați spanacul congelat, acoperiți și gătiți până se decongelează, aproximativ 8 minute. Descoperiți, condimentați cu sare și piper și stropiți cu 1/2 de ulei de măsline aromat. Gatiti timp de 4 minute pentru a fierbe excesul de lichid.
Se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.
Tigaie ușor aburită căptușită cu folie cu spray de gătit. Aranjați fileurile de cambulă deasupra și condimentați cu sare și piper.
Stropiți uleiul aromat rămas peste pește și fierbeți, netulburat, până când este opac și ușor rumenit, aproximativ 6 minute.
Împărțiți spanacul în 4 farfurii.
Așezați peștele pe patul de spanac și serviți fierbinte, acoperit cu coajă de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.