Flounder Francaise
Flounder Francaise este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 293g de proteine, 91g de grăsime, și un total de 2705 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 27,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, sos de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Flounder Francaise sau Francaise de pui, Flounder Francaise, și Francaise De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul: 350 de grade. Înmuiați fileurile în aluat și gătiți într-o tigaie antiaderentă cu o cantitate mică de spray de gătit. Gatiti pe ambele parti pana cand fileurile se rumenesc.
Așezați fileurile pe tigaia cuptorului și coaceți timp de 5 până la 6 minute.
Sotati crevetii cu o cantitate mica de unt, suc de lamaie si vin alb.
Așezați deasupra fileurilor și serviți acoperit cu sos dulce de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.