Flounder Florentin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 222 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de spanac, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Flounder Florentin, Flounder Caribe, și Flounder Stefano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați spanac și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
5
Întoarceți focul la minim; adăugați cremă de brânză și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă bine; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
6
Împărțiți amestecul de spanac între fileuri, răspândindu-se uniform pe fiecare și lăsând o margine de 1/4 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Rulați fiecare file, moda ruloului de jeleu, începând cu capătul cozii și fixați-l cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
8
Așezați peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.