Flounder cu topping de coriandru-Curry și nucă de cocos prăjită

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Flounder cu topping de Cilantro-Curry și nucă de cocos prăjită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 223 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de crenguțe de coriandru, pudră de curry, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Mucegai de orez lipicios cu dulce de leche și topping de nucă de cocos prăjită, Curry De Nucă De Cocos Cu Linte Cu Tăiței De Castraveți Caju Cilantro Pesto, și Vindecare Lemongrass Chickpea Thai Green Curry cu orez brun de nucă de cocos prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați 1/4 linguriță sare peste pește.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați nuca de cocos pe o foaie de copt; se fierbe timp de 2 minute sau până se prăjește, amestecând ocazional.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, coriandru și următoarele 5 ingrediente (prin jalapeo) într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin. Lingură 2 linguri amestec de coriandru peste fiecare file; presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe nucă de cocos.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.