Flounder Aromat pentru cuptor

Flounder Aromat pentru cuptor
Flounder Aromat pentru cuptor este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,37 USD pe porție. Un amestec de sare, maioneză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Flounder Aromat, Cambulă Rapidă Și Ușoară La Cuptor, și Cambulă braconată la cuptor cu usturoi și ulei de măsline.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pregătiți un vas de copt de 13x9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Condimentați ambele părți ale fileurilor de cambulă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
SareSare
3
Așezați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Ungeți 1 lingură de suc de lămâie peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
5
Amestecați parmezanul, untul topit, maioneza, ceapa verde și 2 linguri suc de lămâie într-un castron; lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Coaceți fluturașul în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Comutați cuptorul la fiert; prăjiți fileurile până când blaturile sunt doar rumenite, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista