Flounder Almandine
Flounder Almandine este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Flounder Almandine, Orange Roughy Almandine calea ușoară, și Flounder Aromat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. topiți untul într-un vas de copt superficial în cuptor (nu lăsați-l să se rumenească).
Scoateți vasul de copt din cuptor și adăugați vinul, sucul de lămâie, sarea și piperul.Aranjați peștele în vasul de copt; flip pentru a acoperi cu amestec de unt.
Coaceți în cuptorul de 450 de grade 10 minute pe fiecare parte, 20 de minute în total sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Scoateți peștele din tigaie.Se amestecă migdalele și pătrunjelul în amestecul de unt.Se amestecă amestecul peste pește pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.