Floricele de ciocolată ale bunicii

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă floricelele de ciocolată ale bunicii. Această rețetă servește 20 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 315 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați opțional: arahide prăjite uscate, floricele de porumb, cereale de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Popcornul cu bomboane al bunicii și un cadou, Popcorn de Valentine (Popcorn de ciocolată albă), și Popcorn rapid de ciocolată cu lapte condensat (Pipoca de Chocolate).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați floricele, cerealele și arahidele, dacă doriți; pus deoparte.
Combinați ciocolata și untul de arahide într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 2 până la 3 minute sau până se topește, amestecând după fiecare minut.
Se toarnă peste amestecul de floricele, aruncând pentru a acoperi bine.
Se întinde pe o foaie mare de copt antiaderentă unsă; se răcește complet. Rupeți; depozitați într-un recipient etanș până la 5 zile.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bellissima Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.