Floricele Cu Aromă De Gelatină

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Popcornul cu aromă de gelatină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de apă, popcorn popped, amestec Jell-O de fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Gustare Cu Popcorn Cu Aromă De Pâine Cu Banane, Floricele cu aromă de Fajita cu Queso Fresco, și Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tigaie de 1/4 foaie sau două vase de copt de 8x12 inch. Ungeți cu generozitate o cratiță grea de 2 litri.
Distribuiți floricele uniform în tigăile de copt pregătite.
Se introduce în cuptor pentru a se menține cald.
În cratița pregătită la foc mediu, combinați untul, zahărul, gelatina, siropul de porumb și apa.
Se încălzește la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează o bilă rigidă.
Se toarnă amestecul uniform peste floricele și se amestecă până se acoperă. Întoarceți floricelele la cuptor și coaceți 5 minute; se amestecă, apoi se coace încă 5 minute.
Întoarceți floricelele pe o bucată mare de folie.
Se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi se formează în bile. Sau lăsați să se răcească complet și să se rupă în ciorchini. A se păstra într-un recipient etanș, într-un loc răcoros și uscat.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.