Flori și frunze de piersic Fondant
Florile și frunzele de piersici fondante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 48 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de set de fabricare a florilor, lipici de gumă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flori De Piersic, frunze de mărar pakora , cum se fac frunze de mărar pakoras, și Cartofi Fondanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați placa de tăiat cu amidon de porumb.
Frământați 1/4 cană de pastă de gumă la un moment dat cu o picătură mică de pastă cremoasă de piersici colorant alimentar, adăugând mai mult colorant alimentar puțin la un moment dat, dacă este necesar.
Rulați pasta de gumă la grosimea de 1/8 inch. (Acoperiți pasta de gumă rămasă.)
Tăiați 1 petală din fiecare dimensiune cu tăietori de 1 1/2 inch, 1/2 inch și 1/4 inch. Mucegai dublu acoperit cu praf ușor cu amidon de porumb; apăsați fiecare petală în matriță. Întoarceți petala mare în jumătatea inferioară a mucegaiului. Periați ușor centrul cu lipici de gumă; deasupra cu floare de 1/2 inch.
Centru de perie cu lipici de gumă; sus cu floare de 1/4 inch, apăsând centrul florilor stivuite împreună.
Îndepărtați și așezați pe forme de flori pentru a se usca. Repetați, făcând 4 duzini de flori.
Repetați procedura de rulare și tăiere a pastei de gumă folosind freze de 1 inch și 1/2 inch. Întoarceți petala de 1 inch în jumătatea inferioară a matriței. Periați ușor centrul cu gumă de lipici; deasupra cu floare de 1/2 inch. Apăsați ușor centrul; pliați în jumătate și prindeți fundul împreună, formând un mugur.
Bateți zahărul pudră, pudra de bezea și 2 până la 3 linguri de apă caldă la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Se amestecă o picătură mică de colorant galben buttercup.
Introduceți un cuplaj într-o pungă de decorare; montați cuplajul cu vârful metalic #14 și umpleți cu amestec de zahăr pudră. Pipeți un punct mic de amestec în centrul fiecărei flori de piersic; introduceți 5 până la 7 stamine în glazură.
Lăsați să se usuce 24 de ore.
Frământați 2 până la 4 linguri de pastă de gumă cu o picătură mică de colorant alimentar cu pastă verde de ienupăr.
Rulați la o grosime de 1/8 inch pe o suprafață ușor acoperită cu amidon de porumb.
Tăiați frunzele cu tăietorul de frunze. Apăsați pe matrița frunzelor.
Așezați frunzele în forme de flori pentru a curba; lăsați să se usuce 24 de ore. Repetați până când aveți 4 duzini de frunze de fiecare dimensiune.
Acoperiți și depozitați într-un loc răcoros și uscat.