Flori de phyllo de pere și zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Flori de pere și zmeură. O porție conține 339 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pere coapte ferme, zmeură, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Flori Phyllo cu Sorbet și afine, Flori Filo Umplute Cu Fructe De Pădure, și Smochine uscate pocate în flori de Phyllo cu sirop condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Tăiați teancul de foi phyllo pe lungime în 4 stive egale.
Acoperiți stivele phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie umed (pentru a menține phyllo umed).
Scoateți 3 benzi din 1 stivă și așezați separat pe o suprafață de lucru, apoi periați fiecare bandă cu unt. Adunați și încrețiți partea lungă a fiecărei benzi pentru a forma un ventilator cu volane de 3 inci.
Aranjați 3 ventilatoare pentru a forma un cerc de 6 inci pe 1 colț de foaie de copt. Faceți încă 3 cercuri în același mod și aranjați pe restul foii de copt.
Presărați fiecare cerc cu 1/2 linguriță de zahăr.
Repetați de două ori, adăugând încă 2 straturi de ventilatoare cu volane în fiecare cerc, presărând fiecare strat cu 1/2 linguriță de zahăr. (Fiecare floare va avea 3 straturi de volane.)
Aranjați feliile de pere în 1 strat ușor suprapus pe florile phyllo, lăsând o margine de 1 inch.
Așezați 3 zmeură în centrul fiecărei flori.
Presărați fructele cu restul de 2 linguri de zahăr.
Coaceți florile în mijlocul cuptorului până când phyllo este auriu, 18 până la 20 de minute. Folosind o spatulă largă, transferați cu atenție într-un suport pentru a se răci.