Flori de dovlecel umplute cu roșii și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați florile de dovlecel umplute cu roșii și parmezan. Această rețetă face 8 porții cu 303 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flori De Dovlecei Umplute, Flori de dovlecei umplute și prăjite, și Flori De Dovlecei Umplute Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Înveliți vasul de copt oval de 15x10x2 inci cu 1 lingură de ulei.
Încălziți 5 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați pesmet și cimbru și amestecați până când pesmetul este ușor prăjit, aproximativ 3 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Se amestecă roșiile, brânza, ouăle, usturoiul, sarea și piperul.
Umpleți florile de dovlecel cu amestec de pesmet, folosind aproximativ 2 lingurițe pentru flori mici și 1 lingură pentru flori mari (aveți grijă să nu rupeți florile).
Presărați orice amestec de pesmet rămas peste vasul de copt.
Așezați dovleceii deasupra pesmetului în vas.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperi; rece.)
Coaceți până când dovleceii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Se servește cu pene de lămâie.