Flori de dovlecei umplute cu salată de roșii de moștenire
Flori de dovlecei umplute cu salată de roșii de moștenire necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 556 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Un amestec de sare kosher, la 4 scallions, la 4 roșii de moștenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Flori de Squash umplute cu roșii Cherry-Ragout de dovlecei, Salată de roșii și dovlecei, și Flori De Dovlecei Umplute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mediu, aruncați împreună mozzarella, parmezanul și 2 linguri de chiffonadă de busuioc. Lipiți ușor degetul în interiorul florii până la baza unde floarea întâlnește tulpina și rupeți cu atenție stâlpul. Când faceți acest lucru, aveți grijă să nu rupeți floarea. Strângeți 2 linguri de amestec de mozzarella într-o formă alungită și umpleți-o ușor în fiecare floare. Strângeți floarea în jurul brânzei pentru a închide. Rezervă.
Aruncați roșiile împreună cu scallions și busuiocul rămas într-un castron mare.
Presărați sare și adăugați o picătură de oțet de vin roșu și ulei de măsline extravirgin. Gustați pentru a vă asigura că este delicios și reglați condimentele, dacă este necesar.
Într-un castron mic, combinați făina și 1/2 cană de vin alb.
Se amestecă până devine un aluat liber adăugând mai mult vin alb, dacă este necesar.
Adăugați ulei de arahide într-o cratiță până când ajunge la o adâncime de 1 inch.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Testați uleiul aruncând câteva mărgele din aluat în el. Când plutesc instantaneu, uleiul este gata. Dacă uleiul începe să fumeze, este prea fierbinte. Configurați o situație de uscare a prosopului de hârtie înainte de a prăji florile.
Înmuiați florile, 1 la un moment dat, în aluat și aruncați-le cu grijă în ulei. Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scoateți florile din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați cu sare. Continuați cu florile rămase.
Aranjați salata de roșii pe 4 farfurii de salată și acoperiți fiecare farfurie cu 2 flori.