Flori de dovlecei prăjiți cu Panzanella de legume la grătar și salată de rucola pentru copii

Flori de dovlecei prăjiți cu Panzanella de legume la grătar și salată de rucola pentru copii
Fried Blossoms Zucchini cu Panzanellan de legume la grătar și salată de rucola pentru copii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 933 calorii, 19g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flori de dovlecei prăjiți cu Panzanellan de legume la grătar și salată de rucola pentru copii, Ricotta-Flori de dovlecei umplute cu Panzanella, și Friptură la grătar cu salată de rucola și parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar. Aruncați ușor dovleceii, roșiile și ceapa cu ulei de măsline și sare și grătiți până sunt fierte. Întoarceți la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Aruncați cuburile de pâine cu oțet, usturoi, 1 lingură de ulei de măsline, un strop de apă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
3
Se toacă legumele la grătar și se adaugă la amestecul de pâine. Aruncați ușor împreună și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PâinePâine
SareSare
1
Încălziți uleiul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Bateți împreună făina de tort, praful de copt, sarea ciupită și sifonul club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
Apă SpumantăApă Spumantă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți brânza de capră într-o pungă și tăiați o gaură în pungă. Umpleți ușor fiecare floare de dovlecel cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4
Scufundați fiecare floare în aluat și apoi puneți-o cu grijă în uleiul fierbinte. Gatiti pana se umfla usor si auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scoateți florile din ulei și scurgeți-le pe un prosop de hârtie. Condimentează imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Prăjiți frunzele de busuioc până când sunt crocante. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
7
Pentru salată: aruncați rucola cu ulei, sare și un strop de oțet. Împărțiți rucola între 4 farfurii. Formați panzanella într-o matriță inelară și așezați-o pe o farfurie. Repetați cu plăcile rămase. Completați fiecare porție de panzanella cu 1 floare prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
OțetOțet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Stropiți cu ulei de măsline pentru a termina și acoperiți fiecare farfurie cu o frunză de busuioc prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista