Flori de dovleac umplute cu brânză cu ierburi în aluat de Fritter
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați florile de dovlecei umplute cu brânză cu ierburi în aluat de Fritter. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 781 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, bere, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Flori De Dovleac Umplute Prăjite, Trei flori de dovleac umplute cu brânză, și Flori De Dovleac Umplute Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul, amestecați făina și amidonul de porumb într-un castron. Într-un alt castron, bateți albușul și berea împreună. Se amestecă acest lucru în amestecul de făină. Nu exagerați, altfel aluatul va fi dur; ar trebui să existe încă niște bulgări. Acoperiți și refrigerați (se poate odihni, răcit, până la 2 ore) în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane Salvatoare
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Amestecați brânzeturile într-un castron cu gălbenușul de ou, șalota și ierburile. Condimentează cu sare și piper și 1 linguriță de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Îndepărtați cu grijă petalele fiecărei flori.
4
Scoateți stâlpul.
5
Așezați o lingură mică de amestec de brânză în interiorul fiecărei flori și răsuciți ușor vârfurile florilor închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare adâncă la foc mediu la 177°. folosiți un termometru pentru prăjit pentru a verifica temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scoateți aluatul din frigider și amestecați-l o dată. Scufundați florile în aluat, apoi coborâți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți-le în loturi până când sunt maronii aurii și crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Împărțiți florile între patru farfurii calde.
9
Stropiți cu restul de 2 lingurițe de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1
Combinați măslinele, hamsiile, caperele și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pastă aspră, adăugând uleiul de măsline după cum este necesar.