Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate

Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate
Buchețelele de conopidă caramelizate condimentate sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper, boia de ardei, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate, Flori De Conopidă Coapte, și Flori de conopidă curry (dulci și picante).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, aruncați conopida cu untul. Într-un castron mic, combinați zahărul, sarea, piperul, boia dulce și fierbinte și scorțișoara. Aruncați condimentele cu conopida până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți conopida pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți timp de 20 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când floretele sunt crocante-fragede și caramelizate. Movilați floretele pe un platou de servire sau într-un vas de sticlă colorat și presărați sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sare GrosierăSare Grosieră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți cald sau cald, cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista