Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate
Buchețelele de conopidă caramelizate condimentate sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 64 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper, boia de ardei, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate, Flori De Conopidă Coapte, și Flori de conopidă curry (dulci și picante).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-un castron mare, aruncați conopida cu untul. Într-un castron mic, combinați zahărul, sarea, piperul, boia dulce și fierbinte și scorțișoara. Aruncați condimentele cu conopida până când sunt acoperite uniform.
Întindeți conopida pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți timp de 20 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când floretele sunt crocante-fragede și caramelizate. Movilați floretele pe un platou de servire sau într-un vas de sticlă colorat și presărați sare grosieră.
Serviți cald sau cald, cu scobitori.