Florentini Tropicali
Florentinii tropicali ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere limpede, ciocolată, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul, zahărul și mierea împreună într-o cratiță așezată la foc mic, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă făina, mango și nuci pecan.
Se amestecă până se omogenizează.
Aruncați linguri de desert din amestec, destul de distanțate, pe foi de copt căptușite cu hârtie de copt antiaderentă.
Răspândiți-le în runde subțiri folosind spatele unei linguri, lăsând spațiu pentru ca acestea să se răspândească.
Coaceți timp de 10-12 minute, asigurându-vă că biscuiții nu ard. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute, apoi folosiți un cuțit pentru a transfera cu grijă biscuiții pe o grătar. Se lasă să se răcească complet.
Între timp, topiți ciocolata într-un castron așezat peste o cratiță cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Când florentinele sunt reci, înmuiați fiecare în ciocolata topită pentru a acoperi jumătate. Se lasă să se așeze pe o tavă tapetată cu hârtie de copt antiaderentă (îi puteți face să se stabilească rapid punând biscuiții la frigider pentru 30 de minute).