Florentinii tropicali ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână miere limpede, ciocolată, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul, zahărul și mierea împreună într-o cratiță așezată la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se ia de pe foc și se amestecă făina, mango și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3
Se amestecă până se omogenizează.
4
Aruncați linguri de desert din amestec, destul de distanțate, pe foi de copt căptușite cu hârtie de copt antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Răspândiți-le în runde subțiri folosind spatele unei linguri, lăsând spațiu pentru ca acestea să se răspândească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți timp de 10-12 minute, asigurându-vă că biscuiții nu ard. Se răcește pe foaia de copt timp de 10 minute, apoi folosiți un cuțit pentru a transfera cu grijă biscuiții pe o grătar. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De Paletă
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, topiți ciocolata într-un castron așezat peste o cratiță cu apă clocotită, asigurându-vă că fundul vasului nu atinge apa. Când florentinele sunt reci, înmuiați fiecare în ciocolata topită pentru a acoperi jumătate. Se lasă să se așeze pe o tavă tapetată cu hârtie de copt antiaderentă (îi puteți face să se stabilească rapid punând biscuiții la frigider pentru 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Florentin Cookie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat