florentini
Florentinele ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Acest desert are 68 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 48. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, unt, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combina zahărul, untul, smântâna, mierea, coaja de lămâie și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduce caldura; gătiți și amestecați timp de 4 minute sau până când un termometru pentru bomboane arată 225°.
Se ia de pe foc; se amestecă migdalele și coaja de portocală.
Puneți câteva linguri la distanță de 3 inchi pe foile de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 350° timp de 6-8 minute sau până se rumenesc. Aplatizați imediat fursecurile calde cu dosul unei linguri. Se răcește complet pe hârtie de copt.
Dacă doriți, topește chipsurile la cuptorul cu microunde; se amestecă până la omogenizare.
Răspândiți sau ungeți pe fundul fursecurilor. Utilizați o furculiță pentru a crea linii ondulate în ciocolată.
Pune o jumătate de cireș în centru.
Se lasa sa stea pana se fixeaza.