Florentini

Florentini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați florentinii. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, chipsuri de ciocolată semidulce, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Florentini, Florentini, și Florentini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați migdalele, făina și coaja într-un bol mediu. Amestecați zahărul, untul, smântâna și mierea într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă amestecul de migdale. Se răcește aluatul timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Folosind 2 lingurițe de bătut pentru fiecare fursec, lingurați 8 movile de bătut pe foaia de copt pregătită, distanțându-se uniform (fursecurile se vor răspândi). Aplatizați ușor aluatul cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MigdaleMigdale
Movile BarMovile Bar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
5
Coaceți prăjiturile până când sunt dantelate și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Glisați ușor hârtia pergament cu fursecurile pe un suport și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați cookie-urile pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, căptușind foile de copt cu pergament curat pentru fiecare lot. (Cookie-urile pot fi făcute până în acest moment 2 luni înainte. Se răcește complet, apoi se păstrează etanș la congelator. Dezghețați înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
8
Întindeți ciocolata topită pe fundul a 1 fursec. Sus cu un al doilea cookie, partea de jos în jos, apăsând ușor pentru a adera. Repetați cu cookie-urile rămase și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții28
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista