Florentinul unic braconat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați margarină, făină, bulion de pui fără sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sole Florentin, Sole Florentin, și File de talpă florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și oțetul la fiert într-un cuptor olandez. Reduceți căldura; adăugați fileuri. Acoperiți și fierbeți 1 minut sau până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți din lichid; aruncați lichidul.
3
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 lingură de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
5
Se adaugă spanacul; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Se amestecă făina în 1/2 cană bulion. Aduceți restul de 1/4 cană de bulion și lapte la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane Salvatoare
Chifle Albe De Cină
7
Adăugați amestecul de făină; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
8
Adăugați 1/4 cană de brânză elvețiană, smântână, suc de lămâie, 1/2 linguriță de usturoi, sare și piper. Se amestecă 1/2 cană de sos de brânză în amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se întinde într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Aranjați fileurile peste spanac; se toarnă sosul de brânză rămas peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Combinați 1/4 cană de brânză elvețiană rămasă și 1/2 linguriță de usturoi, pesmet și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.