Fleur De Sel caramele

Fleur De Sel caramele
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Fleur De Sel caramele un try. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 0g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți ulei vegetal, fleur de sel, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fleur De Sel caramele, Fleur De Sel caramele, și Fleur De Sel Caramele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Aliniați o tigaie de copt de 8 inci cu hârtie pergament, permițându-i să se drapeze pe 2 fețe, apoi periați ușor hârtia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se fierbe zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Într-o cratiță adâncă (6 inci lățime și 4 1/2 inci adâncime), combinați 1/4 cană de apă, zahărul și siropul de porumb și aduceți-le la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe până când amestecul este un maro auriu cald. Nu se amestecă-doar rotiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Încălziți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Între timp, într-o oală mică, aduceți smântâna, untul și 1 linguriță de fleur de sel la foc mic la foc mediu. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Termină caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Când amestecul de zahăr este gata, opriți focul și adăugați încet amestecul de cremă la amestecul de zahăr. Fii atent-se va bule în sus violent. Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn și se gătește la foc mediu-mic timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul ajunge la 248 grade F (bilă fermă) pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
9
Umpleți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Foarte atent (este fierbinte!) se toarnă caramelul în tigaia pregătită și se dă la frigider câteva ore, până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Tăiați caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12
Când caramelul este rece, scoateți foaia din tigaie pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Tăiați pătratul în jumătate.
14
Rulati-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
15
Începând cu o latură lungă, rotiți caramelul strâns într-un jurnal lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
16
Tăiați în bucăți.
17
Presărați bușteanul cu fleur de sel, tăiați capetele și tăiați-l în 8 bucăți. (Începeți prin tăierea jurnalului în jumătate, apoi continuați să tăiați fiecare piesă în jumătate până când aveți 8 bucăți egale.) Este mai ușor să tăiați caramelele dacă periați cuțitul cu ulei fără aromă, cum ar fi uleiul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Înfășurați bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
19
Tăiați hârtia de sticlă sau pergament în bucăți de 4 pe 5 inci și înfășurați fiecare caramel individual, răsucind capetele. Păstrați la frigider și serviți caramelele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20
Sursă foto: Quentin Bacon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista