Fleur De Sel caramele
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Fleur De Sel caramele un try. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 291 calorii, 0g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți ulei vegetal, fleur de sel, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fleur De Sel caramele, Fleur De Sel caramele, și Fleur De Sel Caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de copt de 8 inci cu hârtie pergament, permițându-i să se drapeze pe 2 fețe, apoi periați ușor hârtia cu ulei.
Într-o cratiță adâncă (6 inci lățime și 4 1/2 inci adâncime), combinați 1/4 cană de apă, zahărul și siropul de porumb și aduceți-le la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe până când amestecul este un maro auriu cald. Nu se amestecă-doar rotiți tigaia.
Între timp, într-o oală mică, aduceți smântâna, untul și 1 linguriță de fleur de sel la foc mic la foc mediu. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Când amestecul de zahăr este gata, opriți focul și adăugați încet amestecul de cremă la amestecul de zahăr. Fii atent-se va bule în sus violent. Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn și se gătește la foc mediu-mic timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul ajunge la 248 grade F (bilă fermă) pe un termometru cu bomboane.
Foarte atent (este fierbinte!) se toarnă caramelul în tigaia pregătită și se dă la frigider câteva ore, până se întărește.
Când caramelul este rece, scoateți foaia din tigaie pe o tăietură.
Tăiați pătratul în jumătate.
Începând cu o latură lungă, rotiți caramelul strâns într-un jurnal lung de 8 inci.
Presărați bușteanul cu fleur de sel, tăiați capetele și tăiați-l în 8 bucăți. (Începeți prin tăierea jurnalului în jumătate, apoi continuați să tăiați fiecare piesă în jumătate până când aveți 8 bucăți egale.) Este mai ușor să tăiați caramelele dacă periați cuțitul cu ulei fără aromă, cum ar fi uleiul de porumb.
Tăiați hârtia de sticlă sau pergament în bucăți de 4 pe 5 inci și înfășurați fiecare caramel individual, răsucind capetele. Păstrați la frigider și serviți caramelele răcite.
Sursă foto: Quentin Bacon