Fleică Ușoară
Fleică ușor necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pesmet, ketchup, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Fleică Ușoară, Fleică Ușoară, și Fleică ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, oul, ceapa, laptele și pâinea sau firimiturile de cracker. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune într-o tigaie ușor unsă de 5x9 inci sau se formează într-o pâine și se pune într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci.
Într-un castron mic separat, combinați zahărul brun, muștarul și ketchupul.
Se amestecă bine și se toarnă peste foaia de carne.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.