Fleică Ușoară

Fleică Ușoară
Fleică ușor necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pesmet, ketchup, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Fleică Ușoară, Fleică Ușoară, și Fleică ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, oul, ceapa, laptele și pâinea sau firimiturile de cracker. Se condimentează cu sare și piper după gust și se pune într-o tigaie ușor unsă de 5x9 inci sau se formează într-o pâine și se pune într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
PâinePâine
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pâine PanPâine Pan
BolBol
3
Într-un castron mic separat, combinați zahărul brun, muștarul și ketchupul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine și se toarnă peste foaia de carne.
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista