Fleică Rulată Cu Șuncă, Brânză Și Ciuperci

Fleică Rulată Cu Șuncă, Brânză Și Ciuperci
Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 508 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ouă, ardei gras, vițel măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Italiană Rulată, Pâine de carne rulată-umplută cu cartofi dulci – ciuperci și varză de Bruxelles, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 'F. ungeți ușor un 9x5x3" pan.In într-un castron mare, combinați ingredientele pâinii de carne, adăugând mai multe firimituri de pâine, dacă este necesar, câte o lingură, pentru a face o pâine fermă.Încearcă să nu te descurci prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați amestecul de carne pe o bucată mare de folie de plastic și formați într-un dreptunghi de aproximativ 12x8".Aranjați ciupercile sotate deasupra cărnii, apoi șunca lăsând o margine mică în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Strat pe brânză deasupra feliilor de șuncă.Începând de la capătul scurt, rulați cu grijă amestecul de carne în stil jeleu.Sigilați marginile și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Așezați cusătura de pâine cu fața în jos în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți 1 oră sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Presărați partea superioară a pâinii de carne cu brânzeturi rase.
7
Coaceți încă 10 minute.Centrul pâinii va fi roz din cauza șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15-20 de minute, lăsând sucurile să se absoarbă înapoi în pâine.Feliați cu un cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista