Fleică Barbeque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 428 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3384 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, zahăr brun, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fleică De Lămâie La Grătar, Mini Friptură La Grătar, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună carnea de vită, firimiturile de pâine, ceapa, oul, sarea, piperul și 1/2 cană din sosul de roșii. Formați acest amestec într-o pâine și puneți-l într-o tigaie superficială. Amestecați sosul de roșii rămas, oțetul, zahărul, muștarul, Worcestershire și apa (dacă este prea groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Pesmet
Sos De Roșii
Muștar
Oțet
Piper
Ceapă
Zahăr
Apă
Carne De Vită
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă acest sos peste foaia de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
4
Coaceți timp de 1 oră, bătând la fiecare 15 minute cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Nota bucătarului: încercați să serviți ca un sandwich cu maioneză.