Fleică Cordon Bleu
Fleică Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 299 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de usturoi, carne de vită măcinată extra-slabă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fleică Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Venison Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, pesmetul, ouăle și ceapa. Se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper. Bateți amestecul de carne pe o bucată de hârtie cerată și aplatizați la 1/2 inch grosime.
Așezați felii de șuncă pe carnea aplatizată și acoperiți cu felii de brânză. Ridicați marginea hârtiei cerate pentru a rula carnea aplatizată într-un buștean.
Îndepărtați hârtia cerată, sigilați capetele și cusătura și așezați pâinea într-o tigaie de pâine de 9x5 inch.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când pâinea nu mai este roz în interior.