Fleică acoperită cu slănină și brânză

Fleică acoperit cu slănină și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, chimen măcinat, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită La Grătar, Acoperită Cu Slănină, Umplută Cu Brânză De Bere, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de sos de slănină acoperit cu un ou fiert tare, și Bacon Topped Trei Cartofi Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, combinați curcanul, carnea de vită, carnea de porc, ouăle și pesmetul și pliați ingredientele până când sunt combinate uniform.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ulei de măsline și încălziți.
Adăugați țelina, ardeii și ciupercile și sotati până la translucid.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Odată răcit, adăugați la amestecul de carne împreună cu praf de usturoi, chimen și sare și piper, după gust și combinați.
Puneți amestecul de carne în tigaie mare.
Într-un alt castron mic, combina ketchup, sos de soia și zahăr brun și netedă și slather pe amestec de carne, rezervând unele pentru însăilare. Se acoperă cu felii de slănină, se introduce în cuptorul preîncălzit și se gătește aproximativ 1 oră sau până când foaia de carne înregistrează 180 de grade F când se introduce un termometru citit instantaneu în centru.
Odată ce carnea este la 180 de grade F, scoateți din cuptor, acoperiți cu sos suplimentar și felii de brânză și puneți-o înapoi în cuptor doar până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor, tăiați și serviți.
Nota bucătarului: dacă sosul și slănina de deasupra încep să se rumenească prea mult, acoperiți tigaia cu o bucată de folie de aluminiu.
Această rețetă a fost oferită de un finalist, care poate fi sau nu un bucătar profesionist, pentru următoarea vedetă Food Network. Food Network nu a testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.