Fleică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fleică. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 587 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 261 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru fleică: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se toarnă laptele peste pâine și se lasă să se înmoaie câteva minute.
Așezați carnea de vită măcinată, pâinea îmbibată cu lapte, parmezanul, sarea, puțin piper, sarea condimentată și pătrunjelul într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă ouăle. Cu mâinile curate, amestecați ingredientele până când sunt bine combinate.
Formați amestecul într-o formă de pâine pe o tigaie de broiler căptușită cu folie, care va permite scurgerea grăsimii din carne.
Așezați feliile de slănină deasupra, învelindu-le sub foaia de carne pentru a oferi un sprijin pâinii de carne.
Se toarnă ketchup-ul într-un castron.
Adăugați zahărul brun și muștarul uscat și stropiți în sosul fierbinte și sosul Worcestershire. Se amestecă amestecul până se combină bine.
Se toarnă o treime din sos peste partea superioară a pâinii de carne.
Coaceți timp de 45 de minute, apoi turnați peste încă o treime din sosul de roșii rămas peste foaia de carne.
Coaceți încă 20 până la 25 de minute; pâinea de carne nu trebuie să mai fie roz la mijloc. Se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
Se servește cu sosul de roșii rămas pe lateral ca sos de scufundare.