Fleac de vanilie cu zmeura

Fleac de vanilie cu zmeura
Raspberry Vanilla Trifle necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 279 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 94 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Mergeți la magazin și luați lapte, gătiți și serviți amestecul de budincă de vanilie, prăjitură și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Raspberry Trifle, Raspberry Trifle și Raspberry Trifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați laptele și amestecul de budincă. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați tortul în 1 inch. felii; uns cu dulceata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
3
Tăiați în 1 inch. cuburi.
4
Puneți cuburile de dulceață cu partea în sus într-o bucată de 3 litri. fleac sau bol de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți cu suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
6
Puneți macarooanele într-un robot de bucătărie, acoperiți și pulsați până se formează firimituri grosiere. Pune deoparte 1/4 cană firimituri pentru garnitură; presară pesmeturile rămase peste cuburi de prăjitură. Acoperiți cu fructe de pădure și budincă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Chiar înainte de servire, într-un castron mic, bate smântâna până se îngroașă. Bateți zahărul de cofetă până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răspândiți peste fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se presară migdale și firimituri de macaroon rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Arome de caise și piersici albe trec prin mijlocul gurii dulce, cu arome de caise uscate, fructe cu sâmburi și miere. Echilibrat pe final cu aciditate naturală.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista