Fleac de turtă dulce cu pere

Fleac de turtă dulce cu pere
Trifle de turtă dulce cu pere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 96 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 407 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Un amestec de pere, cremă de brânză, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ măre pere și curmale chutney/compot , supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere și budincă de pâine cu ciocolată cu pere surpriză .

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mare, combinați apa și sucul de lămâie. Curățați perele, una câte una, în sferturi și tăiați-le în 1 până la 1-1/2 inch. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți în amestec de apă pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți perele. Într-o tigaie mare, combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de unt și 1/4 linguriță fiecare scorțișoară și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați jumătate de pere. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare timp de 4-5 minute sau pana cand siropul devine maro auriu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți încă 10 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Repetați cu restul de zahăr, unt, scorțișoară, ghimbir și pere. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Între timp, pentru smântână, într-un bol mare, bate crema de brânză, zahărul brun, sucul de portocale, coaja de portocală și extractul până se omogenizează. Incorporati usor frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Pentru a asambla, tăiați tortul în 1/4 inchi. felii.
10
Puneți o treime într-un 3-qt. farfurie sau bol de servire din sticlă; acoperiți cu o treime de pere și o treime de amestec de cremă de brânză. Repetați straturile de două ori. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista