Fleac de turtă dulce cu pere

Fleac de turtă dulce cu pere
Trifle de turtă dulce cu pere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 96 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 407 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Un amestec de pere, cremă de brânză, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ măre pere și curmale chutney/compot , supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere și budincă de pâine cu ciocolată cu pere surpriză .

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Într-un castron mare, combinați apa și sucul de lămâie. Curățați perele, una câte una, în sferturi și tăiați-le în 1 până la 1-1/2 inch. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți în amestec de apă pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Scurgeți perele. Într-o tigaie mare, combinați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de unt și 1/4 linguriță fiecare scorțișoară și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați jumătate de pere. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare timp de 4-5 minute sau pana cand siropul devine maro auriu. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți încă 10 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Repetați cu restul de zahăr, unt, scorțișoară, ghimbir și pere. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Între timp, pentru smântână, într-un bol mare, bate crema de brânză, zahărul brun, sucul de portocale, coaja de portocală și extractul până se omogenizează. Incorporati usor frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Pentru a asambla, tăiați tortul în 1/4 inchi. felii.
10
Puneți o treime într-un 3-qt. farfurie sau bol de servire din sticlă; acoperiți cu o treime de pere și o treime de amestec de cremă de brânză. Repetați straturile de două ori. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista