Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, Red Berry fleac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1255 calorii, 18g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, primești un desert care servește 8. 1421 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fleac De Fructe Roșii, Roșu, Alb Și Albastru Fleac De Fructe De Pădure, și Fleac De Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați tortul de lire sterline în felii de 9 (3/4 inch) și întindeți fiecare felie pe 1 parte cu gem de zmeură, folosind tot gemul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Zmeură
Tort De Lire
Kilograme De Mure (aproximativ
Gem
3
Așezați un strat de tort, cu gemul în sus, în fundul unui vas de servire din sticlă de 2 1/2 până la 3 litri, tăind bucățile pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară cu Framboise. Se acoperă cu un strat de zmeură și căpșuni și cremă de coniac. Repetați straturile de tort presărate cu Framboise, zmeură, căpșuni și cremă de coniac, terminând cu un al treilea strat de gem de tort cu fața în jos și zmeură și căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zmeură
Coniac
Cremă
Gem
5
Bateți smântâna grea în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Când începe să se îngroașe, adăugați zahărul și vanilia și continuați să biciuiți până formează vârfuri rigide. Decorați fleacul cu frișcă. Fleacul poate sta o vreme la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă Grea
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făină 2 (8 1/2 pe 4 1/2 pe 2 1/2 inch) tigăi de pâine. Tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
Cuptor
7
Ungeți untul și zahărul granulat în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos. Cu mixerul la viteză medie, bateți ouăle, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați zeama și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați alternativ amestecurile de făină și zară în aluat, începând și terminând cu făina. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, neteziți blaturile și coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră, până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Când prăjiturile sunt gata, lăsați-le să se răcească timp de 10 minute. Scoateți-le din tigăi, așezați-le pe un suport de copt și lăsați-le să se răcească complet. Înfășurați bine și păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
11
Încălziți laptele într-o cratiță medie din oțel inoxidabil la foc mediu și aduceți aproape la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Se ia de pe foc.
13
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete până când sunt palide și groase, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, presărați amidonul de porumb. Bateți la viteză medie-mică până se combină, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
14
Cu mixerul la viteză mică, turnați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa, 5 pana la 7 minute. (Acordați atenție pentru că se va îngroșa și apoi va deveni rapid ouă amestecate!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Imediat, turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare. Se amestecă vanilia, coniacul, untul și smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Vanilie
Unt
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
17
Așezați folia de plastic direct pe cremă și dați-o la frigider până la rece.
Trifle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "