Reteta de vară Berry fleac ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 1 oră și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 90 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, cremă de brânză philadelphia, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fleac De Vafe Cu Fructe De Vară, Fleac De Budincă De Fructe De Vară, și Berry Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De Capsuni
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut Stropitor
3
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Vermut Stropitor
4
Lăsați să stea 15 min. sau până se îngroașă. Se amestecă fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
5
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu biciul până când este cremoasă. Bateți treptat în 1/4 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați laptele rămas și amestecul de budincă uscată; bate 2 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3/4 Uncie) De Mix Instant Pentru Budincă De Fistic
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
7
Așezați jumătate din cuburile de tort într-un castron mare de servire; acoperiți cu jumătate din amestecul de budincă. Acoperiți cu straturi de amestec de gelatină, cuburi de tort rămase și amestec de budincă rămas. La frigider 1 oră.