Fleac De Căpșuni
Strawberry fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 389 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale tăiate, amestec de tort betty, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 48 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fleac De Căpșuni, Fleac De Căpșuni, și Fleac De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră.
În timp ce tortul se răcește, într-un castron mare, bateți budinca se amestecă în lapte cu biciul aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Tăiați sau rupeți tortul în bucăți de 1 inch. În 3 1/2-quart pahar fleac castron, aranja jumătate din bucăți, bucăți de tăiere pentru a se potrivi forma de castron.
Se toarnă jumătate din căpșunile dezghețate (cu sirop) peste tort; se întinde cu 2 căni de budincă.
Așezați bucățile de tort rămase pe budincă și în jurul marginii bolului. Se acoperă cu căpșunile rămase și budinca. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire.
Întindeți toppingul biciuit deasupra tortului.
Se presară cu migdale. A se păstra acoperit la frigider până la 12 ore.