Ciocolata-Caramel fleac cu zmeura ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Acest desert are 559 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă de ciocolată-Caramel cu zmeură beată și cremă de vanilie Fraiche, Caramel Ciocolată Fleac, și Caramel Ciocolată Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt și făină o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Tăiați grosolan 3 uncii de ciocolată și puneți-le într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește și se omogenizează, aproximativ 1 1/2 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Cuptor
4
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți 1/2 cană de unt și zahărul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Ouă
6
Într-un alt castron, amestecați 1 1/2 căni de făină, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați amestecul de făină și laptele în amestecul de unt, amestecați pentru a combina, apoi bateți până se omogenizează bine. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când prăjitura începe să tragă din părțile tigaiei, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Lăsați tortul să se răcească la temperatura camerei în tigaie pe un raft, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Rulați un cuțit subțire între părțile tortului și tigaiei și inversați pe o placă pentru a elibera.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
11
Tăiați tortul în cuburi de 1 până la 1 1/2 inch.
12
Puneți o treime din cuburi în partea de jos a unui bol fleac de 3 până la 3 1/2 litru sau a unui alt bol de sticlă cu față dreaptă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Stropiți 1/4 cană de lichior uniform peste tort. Puneți o treime din crema de patiserie Caramel peste tort și întindeți nivelul. Repetați pentru a face încă două straturi fiecare de tort, lichior și cremă de patiserie, terminând cu cremă de patiserie. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lichior
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Tăiați fin restul de 1 uncie de ciocolată sau răzuiți în bucle. Aranjați zmeura pe fleac și presărați ciocolată uniform peste fructe de pădure. Scoateți pe farfurii de desert pentru a servi.