Flanșe De Dovleac Cu Ghimbir Dublu
Această rețetă face 6 porții cu 220 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., flanele de dovleac dublu-ghimbir ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Flanuri De Dovleac, Briose cu dovleac dublu-ghimbir cu nuci pecan dulci confiate, și Flancuri De Dovleac Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti caramelul, acoperiți ușor 6 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit.
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mediu. Gatiti 4 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti, fara a amesteca, 6 minute sau pana cand amestecul devine auriu in jurul marginilor exterioare. Împărțiți uniform în ramekine pregătite. Pune deoparte.
Pentru a pregăti flanul, combinați 1/3 cană de zahăr și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Se amestecă dovleacul și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară).
Combinați laptele, jumătate și jumătate și ghimbirul proaspăt.
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu-mare într-o cratiță grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Reduceți căldura și gătiți la 160, amestecând constant cu un tel .
Se ia de pe foc. Se strecoară printr-o sită peste un castron mare; aruncați solidele.
Împărțiți amestecul de lapte uniform între ramekinele preparate.
Așezați căni într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Se răcește cel puțin 8 ore.
Slăbiți cu grijă marginile cremelor cu un cuțit. Inversați ramekins pe farfurii.
Stropiți orice caramel rămas peste cremă.