Flanuri Mexicane De Ciocolată
Reteta Mexican Flans de ciocolata ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 194 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, coaceți cacao, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semințe de susan și ciocolată "Flans", Flanuri De Nucă De Cocos, și Flancuri Individuale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. în cratița grea de 1 litru, se amestecă ingredientele de topping.
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Capac; se fierbe 1 minut. Descoperi; gatiti pana cand zaharul devine maro auriu. NU AMESTECAȚI. Turnați foarte atent și rotiți zahărul în cupe de cremă de 6 (6 oz).
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/2 cană de lapte, zahărul, cacao și scorțișoara.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu sârmă. Continuați să fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Folosind sârmă măturică, bate în lapte evaporat, vanilie și ouă.
Se toarnă amestecul uniform peste zahăr în căni de cremă.
Așezați cupe de cremă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Așezați vasul de copt pe suportul cuptorului Central.
Se toarnă apă fierbinte în vasul de copt până când este la jumătatea părților cupelor cu cremă.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când cuțitul introdus lângă marginea amestecului de cremă iese curat. Scoateți cu grijă cupele din apă; se răcește ușor, aproximativ 5 minute. Se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 50 de minute.
Pentru a servi, desfaceți flanele pe farfurii individuale de desert. Dacă doriți, acoperiți fiecare cu așchii de ciocolată. Acoperiți și refrigerați toate flancurile rămase.