Flanul Perfect
Flanul Perfect este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de zahăr, fasole de vanilie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Combinați smântâna, laptele și sarea într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de cremă; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 30 de minute.
Între timp, combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o altă cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și gătiți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute. Turnați rapid caramelul în șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, înclinați imediat fiecare ramekin pentru a acoperi părțile laterale. Setați ramekins în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Bateti ouale, galbenusurile si 7 linguri de zahar intr-un bol mediu doar pana se omogenizeaza. Treptat și ușor amestec amestec crema în amestec de ou, fără a crea o mulțime de spumă.
Se toarnă cremă prin sită mică în ramekine pregătite, împărțind uniform (amestecul va umple ramekins).
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți până când centrele de flans sunt setate ușor, aproximativ 40 de minute.
Transferați flancurile în raft și răciți. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte.)
Pentru a servi, rulați cuțit mic ascuțit în jurul flanului pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Agitați ușor pentru a elibera flanul. Ridicați cu grijă ramekin, permițând siropului de caramel să treacă peste flan. Repetați cu flanele rămase și serviți.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
![Torres Sangre De Toro Tempranillo]()
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.