Flanul Perfect

Flanul Perfect
Flanul Perfect este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de zahăr, fasole de vanilie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați smântâna, laptele și sarea într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de cremă; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 30 de minute.
4
Între timp, combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o altă cratiță medie grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare și gătiți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 10 minute. Turnați rapid caramelul în șase ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă. Folosind mănuși de cuptor ca ajutor, înclinați imediat fiecare ramekin pentru a acoperi părțile laterale. Setați ramekins în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Bateti ouale, galbenusurile si 7 linguri de zahar intr-un bol mediu doar pana se omogenizeaza. Treptat și ușor amestec amestec crema în amestec de ou, fără a crea o mulțime de spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă cremă prin sită mică în ramekine pregătite, împărțind uniform (amestecul va umple ramekins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți până când centrele de flans sunt setate ușor, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați flancurile în raft și răciți. Se răcește până se răcește, aproximativ 2 ore. Acoperiți și răciți peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte.)
10
Pentru a servi, rulați cuțit mic ascuțit în jurul flanului pentru a slăbi. Întoarceți-vă pe farfurie. Agitați ușor pentru a elibera flanul. Ridicați cu grijă ramekin, permițând siropului de caramel să treacă peste flan. Repetați cu flanele rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista