Flansuri Amaretto Individuale
Flanele Amaretto individuale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți zahăr, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Flans Individuale, Cupcakes cu migdale Amaretto cu frișcă Amaretto, și Flans De Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul se dizolva si continuati sa gatiti 5 minute sau pana se rumeneste (nu amestecati). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) cupe de cremă sau ramekins acoperite cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupelor.
Combinați 2/3 cană de zahăr, sare, ouă și gălbenușuri de ou într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte la amestecul de ouă, amestecând cu un bici. Se amestecă lichiorul. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol și se aruncă solidele. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă preparate.
Așezați Căni în fundul unei tigaie pentru broiler; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când centrele de flan abia se mișcă atunci când sunt atinse cupele de cremă.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Slăbiți marginile flanelor cu un cuțit.
Așezați o farfurie pentru desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și răsturnați-o pe farfurii.