Flan De Queso

Flan De Queso
Flan De Queso este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flan De Queso-cremă de brânză Flan, și Cremă de brânză cu cremă de Caramel (Flan De Queso).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați zahărul brun și apa într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic și gătiți până când zahărul se dizolvă și este auriu (aproximativ 5 minute), amestecând frecvent. Se toarnă imediat în tigăi de tort de 2 (8 inci), basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Combinați zahărul granulat și următoarele 5 ingrediente (zahăr granulat prin cremă de brânză) într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați lapte, amestecând până se omogenizează bine.
6
Împărțiți amestecul uniform între tigăile de tort pregătite.
7
Așezați tigăile într-o tigaie cu jeleu; adăugați apă fierbinte în tigaia de copt la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
8
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Scoateți tigăile din apă. Acoperiți și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
10
Slăbiți marginile flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Așezați o farfurie mare, cu susul în jos, deasupra fiecărei tigaie; inversați pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
12
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flanuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
13
Tăiați fiecare în 8 pene.
14
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vina Herminia Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Un vin foarte curat și structurat, care arată nuanțele îmbătrânirii sale în stejar American nou. Fructe întunecate Intense cu arome de fructe coapte și lemn dulce cu note de vanilie tipice îmbătrânirii stejarului American. Generos și echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista