Flan de pere (Flan de Pera)

Flan de pere (Flan de Pera) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 544 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, apă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Se incalzeste cuptorul la 350° F. Într-un bol mediu, folosind un mixer electric, se amestecă ouăle, gălbenușurile de ou și 1 ½ lingura de zahar timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, laptele integral, scorțișoara măcinată și extractul de vanilie și amestecați încă 1 minut.Împărțiți perele feliate în cantități egale și așezați deasupra caramelului în fiecare ramekin.Se toarnă cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekins, peste pere și caramel. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Așezați tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră și 15 minute sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.
Se scoate din tigaia de prăjire și se răcește cel puțin 30 de minute. Apoi acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.