Flan De Migdale

Flan De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de migdale. Acest desert are 359 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână albit, zahăr, extract de vanillan mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Migdale, Flan De Pere De Migdale, și Flan de curmale cu migdale fragile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați raftul cuptorului în poziția de mijloc. Puneți zahărul într-o tigaie rotundă de 9 pe 3 inci. Folosind o mănușă grea de cuptor sau clești, așezați tigaia direct la foc mediu pentru a carameliza zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se încălzește până când zahărul se lichefiază, aproximativ 3 până la 5 minute, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Nu atingeți zahărul topit-va provoca arsuri grave. Când lichidul fierbinte din tigaie are o culoare maro aurie, scoateți-l de pe foc și puneți-l deoparte pe un raft pentru a se răci și a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un blender, combinați migdalele, laptele condensat, laptele integral, ouăle, gălbenușurile și vanilia. Procesați la viteză medie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de cremă peste caramelul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și mai adâncă și turnați aproximativ un centimetru de apă fierbinte în jurul tigaiei pentru a face o baie de apă. Acoperiți flanul liber cu un cort de folie și așezați tigaia mai mare pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, sau până când flanul este așezat în centru (nu se va mai jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Pentru a servi, rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul marginii flanului pentru a-l elibera de pe părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați un platou de servire de 10 inci (sau mai mare) deasupra tigaiei. Întoarceți platoul și îndepărtați ușor tigaia pentru tort, lăsând flanul pe platoul de servire. Folosind o spatulă flexibilă, răzuiți cât mai mult din caramel din fundul cratiței și turnați peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Tăiați în pene triunghiulare și serviți.
12
Retipărit cu permisiunea Fonda San Miguel: treizeci de ani de mâncare și artă de Tom Gilliland, Miguel Ravago și Virginia B. Wood. Editura Shearer Din 2005
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista