Flan De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de migdale. Acest desert are 359 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână albit, zahăr, extract de vanillan mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Migdale, Flan De Pere De Migdale, și Flan de curmale cu migdale fragile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați raftul cuptorului în poziția de mijloc. Puneți zahărul într-o tigaie rotundă de 9 pe 3 inci. Folosind o mănușă grea de cuptor sau clești, așezați tigaia direct la foc mediu pentru a carameliza zahărul.
Se încălzește până când zahărul se lichefiază, aproximativ 3 până la 5 minute, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Nu atingeți zahărul topit-va provoca arsuri grave. Când lichidul fierbinte din tigaie are o culoare maro aurie, scoateți-l de pe foc și puneți-l deoparte pe un raft pentru a se răci și a se întări.
Într-un blender, combinați migdalele, laptele condensat, laptele integral, ouăle, gălbenușurile și vanilia. Procesați la viteză medie până când se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de cremă peste caramelul pregătit.
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și mai adâncă și turnați aproximativ un centimetru de apă fierbinte în jurul tigaiei pentru a face o baie de apă. Acoperiți flanul liber cu un cort de folie și așezați tigaia mai mare pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, sau până când flanul este așezat în centru (nu se va mai jiggle).
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Pentru a servi, rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul marginii flanului pentru a-l elibera de pe părțile laterale ale tigaiei.
Așezați un platou de servire de 10 inci (sau mai mare) deasupra tigaiei. Întoarceți platoul și îndepărtați ușor tigaia pentru tort, lăsând flanul pe platoul de servire. Folosind o spatulă flexibilă, răzuiți cât mai mult din caramel din fundul cratiței și turnați peste flan.
Tăiați în pene triunghiulare și serviți.
Retipărit cu permisiunea Fonda San Miguel: treizeci de ani de mâncare și artă de Tom Gilliland, Miguel Ravago și Virginia B. Wood. Editura Shearer Din 2005