Flan De Migdale

Flan De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați flanul de migdale. Acest desert are 359 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână albit, zahăr, extract de vanillan mexican și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Flan De Migdale, Flan De Pere De Migdale, și Flan de curmale cu migdale fragile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați raftul cuptorului în poziția de mijloc. Puneți zahărul într-o tigaie rotundă de 9 pe 3 inci. Folosind o mănușă grea de cuptor sau clești, așezați tigaia direct la foc mediu pentru a carameliza zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se încălzește până când zahărul se lichefiază, aproximativ 3 până la 5 minute, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Nu atingeți zahărul topit-va provoca arsuri grave. Când lichidul fierbinte din tigaie are o culoare maro aurie, scoateți-l de pe foc și puneți-l deoparte pe un raft pentru a se răci și a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un blender, combinați migdalele, laptele condensat, laptele integral, ouăle, gălbenușurile și vanilia. Procesați la viteză medie până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de cremă peste caramelul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și mai adâncă și turnați aproximativ un centimetru de apă fierbinte în jurul tigaiei pentru a face o baie de apă. Acoperiți flanul liber cu un cort de folie și așezați tigaia mai mare pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, sau până când flanul este așezat în centru (nu se va mai jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a servi, rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul marginii flanului pentru a-l elibera de pe părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați un platou de servire de 10 inci (sau mai mare) deasupra tigaiei. Întoarceți platoul și îndepărtați ușor tigaia pentru tort, lăsând flanul pe platoul de servire. Folosind o spatulă flexibilă, răzuiți cât mai mult din caramel din fundul cratiței și turnați peste flan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Tăiați în pene triunghiulare și serviți.
12
Retipărit cu permisiunea Fonda San Miguel: treizeci de ani de mâncare și artă de Tom Gilliland, Miguel Ravago și Virginia B. Wood. Editura Shearer Din 2005
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista