Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite

Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite
Flan de mere Caramel cu Pepitas prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 397 calorii. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pepitas Prăjite Picante, Hummus de nucă prăjită cu Pepitas prăjite, și Salsa de Mango și ardei dulce cu Pepitas prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru mere: coaja, miezul și sfertul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Tăiați fiecare sfert transversal în felii groase de 1/4 inch.
3
Combinați merele, zahărul, untul, smântâna, bățul de scorțișoară și fasolea de vanilie într-o tigaie mare și puneți-le la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand usor si des, pana cand zaharul se caramelizeaza si merele sunt fierte bine, dar inca isi pastreaza forma. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru Flan: setați o placă de plăcintă de 9 inci sau 10 până la 15 căni mici pe o suprafață plană.
5
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță medie și adăugați sare și apă. Se pune la foc mediu-mare și se lasă să gătească până se caramelizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se învârte ușor până când caramelul atinge o culoare chihlimbar, undeva între miere și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Se toarnă caramelul în vasul(vasele) de copt doar pentru a acoperi fundul. În timp ce caramelul este încă moale, aranjați cu grijă feliile de mere uniform deasupra acestuia și apăsați ușor în jos pentru a le lipi în loc, apoi acoperiți cu orice caramel rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Puneți tigaia pregătită într-o tigaie dreptunghiulară mare, cuptor olandez sau alt vas mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Combinați laptele, smântâna, zahărul și condimentele într-o cratiță medie și încălziți la mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Așezați ouăle într-un bol de amestecare mediu și bateți pentru a se amesteca. Odată ce lichidul este fierbinte și zahărul este dizolvat, se toarnă treptat în ouă, amestecând constant. Treceți imediat printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un ulcior sau alt recipient din care puteți turna confortabil. Deschideți cuptorul și setați tava mare de copt care ține vasul(vasele) mai mic(e) în centrul raftului, apoi turnați cu grijă apă fierbinte aproximativ la jumătatea părților laterale ale vasului (vaselor) de flan. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și introduceți câteva găuri mari în folie. Dacă coaceți flancuri individuale mai mici, verificați și rotiți după 10 minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 5 minute. Dacă coaceți un flan mare, verificați și rotiți după 30 de minute, apoi continuați să rotiți la fiecare 10 minute, reducând timpul la fiecare 5 minute odată ce flanul începe să se fixeze în jurul marginilor. Flan se face atunci când marginile sunt setate, dar centrul este încă destul de jiggly, dar nu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți din cuptor și îndepărtați imediat(și cu atenție) flanele din apa fierbinte pentru a se răci pe raft. Odată răcit la temperatura camerei, înfășurați ușor cu plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți—l la 325 buc.F. Răspândiți uniform pepitas pe o foaie de copt și prăjiți-le timp de aproximativ 5 minute-le veți auzi popping în cuptor și vor continua să facă acest lucru odată îndepărtate. În timp ce este încă fierbinte, aruncați cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Servi: dacă ați făcut un flan mare, obțineți un platou de servire sau o farfurie mare cu un diametru mai mare decât tigaia pe care ați folosit-o. Dacă ați făcut flanuri individuale, obțineți cât mai multe farfurii pe care le veți servi. Rulați un cuțit de tăiat în jurul marginii vasului de copt, asigurându-vă că răzuiți de-a lungul vasului, astfel încât marginea flanului să nu fie zimțată. Inversați platoul sau farfuria peste flan și răsturnați rapid, dar cu atenție, totul, astfel încât flanul să se sprijine cu susul în jos pe platou sau farfurie. Pentru un flan mare, îl puteți ajuta să se scuture ținând atât tigaia, cât și platoul și dându-i câteva shake-uri ferme; pentru cupele de aluminiu puteți introduce o mică fantă în partea de sus pentru a o elibera. Îți dai seama că iese când caramelul țâșnește în jurul flanului. Ridicați tigaia sau ceașca drept în sus. Dacă vreun măr se lipește de tigaie, folosiți un cuțit pentru a-l scoate ușor și înlocuiți-l pe flan(e).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Ornează fiecare felie sau flan individual cu pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista