Flan De Dovleac Cu Sirop De Caramel-Anason
Rețeta Flan de dovleac cu sirop de Caramel-anason ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Flan de dovleac acoperit cu Caramel, Flan De Dovleac Acoperit Cu Caramel, și Flan De Lămâie-Anason.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul granulat și apa într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu 8 minute sau până devin aurii, amestecând ușor. Se amestecă imediat extractul de anason; se toarnă într-o matriță cu inel metalic de 6 1/2 cană acoperită cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul tigaiei. Pune deoparte.
Combinați dovleacul pur și zahărul brun într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați amidon de porumb și următoarele 5 ingrediente (amidon de porumb prin albus de ou); procesați până se omogenizează.
Adăugați lapte, rom și vanilie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă în matriță și se acoperă cu folie.
Așezați mucegaiul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți flanul la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți mucegaiul din tigaie și răciți-l, neacoperit, pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Slăbiți marginea flanului cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra matriței; inversați flanul pe farfurie.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste flan.
Garnisiți cu anason stelat, dacă doriți.
Notă: dacă nu aveți o matriță inelară de 6 1/2 cană, înlocuiți o tigaie rotundă de 9 inci.
Notă: extractul de anason poate fi găsit în secțiunea de condimente a supermarketului local.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Sangre De Toro Tempranillo]()
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.