Flan De Cocos
Flanul de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 212g de grăsime, și un total de 3620 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 8,55 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte de cocos goya, extract de Goya vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Flan De Coco (Flan de cocos), Flan de cocos (Flan De Coco), și Flan De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare, aduceți zahărul și cana de apă la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă. Folosind o perie de patiserie umedă, ștergeți orice zahăr care se lipeste de părțile laterale ale tigaiei. Gatiti, fara a amesteca, rotind tigaia, pana cand siropul devine maro auriu, aproximativ 10 minute. Se toarnă cu grijă caramelul fierbinte în opt 4 oz. ramekins; se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, folosind un tel, bateți ouăle până se combină complet.
Bateți crema de nucă de cocos, lapte condensat, lapte de cocos și vanilie până se omogenizează. Împărțiți amestecul de ouă în mod egal între ramekins.
Așezați ramekins într-un vas de copt puțin adânc și puneți-l în raftul din mijloc al cuptorului.
Se toarnă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor; acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți până când flanul este setat, dar încă wiggly în Centru, 1 oră 1 oră 15 minute. Folosind clești, scoateți cu grijă ramekinele din apă.
Transferați la frigider pentru a se răci complet.
Când este gata de servit, rulați ușor cuțitul de unt în jurul marginilor și inversați pe farfurii de servire.
Garnisiți cu zmeură și frunze de mentă, dacă doriți.